Han gjorde observasjonen ved Langbakken på Skrukkelivegen midt på dagen mandag.

- Jeg så ulven på 50-60 meters hold. Den bykset over vegen og var borte på et blunk. Den dro nedover mot Skrukkelielva og fortsatt nok opp Lundbylia, sier Malviktrø.

Han tok bilde av sporene i vegen.

- De var store som langfingeren min, 7-9 centimeter, sier han.

Malviktrø har ikke meldt observasjonen til rovviltkontaktene.

- Jeg kan påvise stedet der ulven krysset vegen, men sporene i vegen er visket ut av trafikken, og ute i terrenget er det skare, så der er det ikke mulig å se spor, forteller han.

LES OGSÅ: 35 voksne sauer og 138 lam tatt av rovdyr

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.