Stein Gundersen har lang fartstid fra idretten i Ullensaker, både som utøver og nå også som leverandør til svømmehaller og svømmere over hele landet. Semming Bråthen fra Jessheim erfar til Jørgen Scheie Bråthen, en av Norges beste svømmere. Begge frykter at det vil gå veldig lang tid å få på plass en svømmehall på Jessheim om ikke vedtaket kommer nå.

– Hva er muligheten for å få mer penger, sier Semming Bråthen.

– Jeg tror den muligheten er veldig liten, sier han.

Både Stein Gundersen og Semming Bråthen har lang fartstid i svømmemiljøet, og har sett anlegg i store deler av verden. Begge mener det anlegget som er planlagt på Jessheim vil bli veldig bra.

– Det er planlagt et 25 meter langt basseng med åtte baner, med plass til tribuner, i tillegg til terapibassenger. Det er mer enn stort nok, og ta en tur til bassenget på Vesong så ser du hvorfor det haster. Det er det beste vi har i Ullensaker i dag, sier Gundersen.

Bråthen sier at han har vært nødt til å kjøre langt i mange år for å gi sønnen et best mulig tilbud.

– Det har ikke vært mulig for han å trene i hjemkommunen. Han trener i Lambertseter nå, sier Bråthen.

– Det er vanskelig å se hva anlegget som er planlagt på Jessheim mangler. Det vil bli veldig bra. Dem som vil utsette dette bør heller sette kreftene inn på å bevare bassengene på Nordby, Allergot og Algarheim, sier Semming Bråthen.

Har ikke bestemt seg om svømmehall: Nå advarer Tom Staahle mot uvettig pengebruk

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.