- Nesten alle drømmer om et småbruk, sier fagansvarlig eiendomsmegler Christian Brodshaug i Proa Eiendomsmegling.

Søndag ettermiddag var det visning på småbruket med nesten ti mål tomt på adressen Lillehagen på Hammerstad i Eidsvoll. Prisantydningen er på 3.990.000 kroner.

- Drømmen om det landlige liv på et småbruk lever i beste velgående. Denne annonsen hadde over ti tusen klikk på Finn.no etter de fire første dagene. På den samme tiden kom det også mange e-poster, og 33 stykker ba om prospektet. Det er også mange som har vært og sett på eiendommen, sier Brodshaug til EUB.

- Hvorfor er det så stor interesse for et slikt småbruk?

- Det er en skikkelig idyll. Og så ligger det prismessig på et nivå som mange klarer. Kollektivtilbudet i Eidsvoll er også fantastisk bra. Det tar kun 35 minutter med tog inn til Oslo S, og i rushtiden på morgenene er det fire avganger i timen. Det gjør at du kan kombinere jobben i Oslo med et liv på landet, poengterer Brodshaug.

MANGELVARE

Daglig leder og eiendomsmeglerfullmektig Aleksander Nilsen hos DnB Eiendom på Råholt sier idylliske småbruk til salgs på landet ofte er en mangelvare.

- Dette resulterer ofte i at idylliske småbruk med stabbur, uthus og en romslig tomt vekker drømmen hos mange. Tendensen er også at det ikke må være et småbruk med 20 til 50 mål, for mange holder de med to til ti mål. Det gode togtilbudet i kommunen gjør jo at vi naturlig får flere interessenter fra Oslo-området som søker seg ut, sier Nilsen.

LES OGSÅ: Stor interesse for småbruk til 7,5 millioner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.