– Jeg har absolutt ikke noe imot det. Det er det revyer er til for. Jeg skal selv på premieren og gleder meg til den, sier Vika.

– Enkelte hevder det snakkes for mye og skjer for lite i Eidsvoll. Enig i det?

– Først vil jeg si at ikke all informasjon går ut, og noen prosesser er fryktelig omstendelige. Det tar ofte tid å gjennomføre planer, og det er også noen prosesser som vi som politikere synes tar altfor lang tid. Samtidig må vi være åpne for kritikk. Det er det vi kan lære av. Jeg har i hvert fall ingen ømme tær i forhold til det, sier Vika.

– Hva tenker du om at langt fra alt i vinnerbidraget i arkitektkonkurransen i 2004 er gjennomført?

– Det var et morsomt og spennende bidrag, men det hadde ingen økonomi i seg og var heller ikke bundet opp i noe budsjett. Årene har gått, uten at det har skjedd for mye. Nå har vi fått nye eiere av en del eiendommer, og vi har gått mer fra rugestadiet til utklekkingsstadiet. Nye grunneiere ser på dette på en litt annen måte enn tidligere. Det er viktig at det ikke er kommunen alene som skal betale hele regningen. Jeg ser at det kan være utfordrende å få alle til å enes om et felles utviklingsmål, men dette er et samspill hvor alle er avhengige av hverandre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.