I forbindelse med at det asiatiske serveringsstedet Wok to go i Storgata har utvidet tilbudet med sushi, har innehaver Vi Huynh importert en japansk sushi-maskin som mates med ingredienser og deretter pakker biter i spesialforpakning.

- FØRSTE HER TIL LANDS

- Dette er en helt ny måte å servere sushi på her i Norge. Det er populært blant annet i England, men vi er de første her til lands som har en slik maskin, sier Huynh.

Huynh ønsker ikke å nevne pengesummer, men opplyser at dette er en stor investering for den lokale bedriften.

Maskinen har kapasitet til å produsere 2000 sushibiter i timen. De forseglede bitene som kommer ut av den blir stemplet med produksjonstid og holdbarhetsdato. Målet med satsingen er å effektivt kunne tilby jobbmat, selskaper eller andre spesielle anledninger. Dette tilbudet må bestilles dagen i forvegen, men serveringsstedet tilbyr i tillegg vanlig salg av sushi over disk.

VIDERESALG

Etter hvert ser Huynh for seg å produsere for også andre forretninger.

- Vi håper også å kunne begynne med videresalg, sier han.

LES OGSÅ: Selger plantebasert mat ved Sundbytunet

LES OGSÅ: Åpnet ny restaurant og pizzeria på Gystad

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.