Ved årsskiftet satte Hedmark Trafikk, i samarbeid med Nord-Odal kommune, i gang et forsøk med bussrute mellom Sand og Eidsvoll stasjon. En minibuss går to turer hver veg morgen og ettermiddag.

Forsøket skal pågå et halvt år for å vurdere passasjergrunnlaget.

FORNØYD PASSASJER

- Et kjempebra tiltak, sier Svenn Erik Ødegaard.

Han bor på Sand og jobber i Oslo.

- Nå slipper jeg å kjøre bil over skogen, og busstidene passer bra for meg, sier han.

15-20 HVER DAG

Flere stilte seg skeptiske til nytten av den nye bussruta, men også selskapet virker fornøyd.

- Vi har med 15-20 passasjerer hver veg hver dag. Det er mer enn mange hadde regnet med, sier bussjåfør Ole-Jonny Bunes.

FÅ GULLVERKINGER

Han er fornøyd med oppslutningen blant odølingene, men savner flere passasjerer på andre sida av kommunegrensa.

- Det er ikke mange gullverkinger som benytter det nye busstilbudet, opplyser han.

Les også om nord-odølingene som vil ha nærmere forbindelse med Eidsvoll kommune.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.