– Vi forstår at all nedbøren er årsaken til dette. Men er det nødvendig at det tar så lang tid før noe blir gjort? Nå er det på tide å få kjørt på noen gruslass. Vegen har vært dårlig i lang tid, og har med mye nedbør den senere tida blitt verre og verre. Vegen benyttes i tillegg til de som bor på strekningen av mange som jobber på Gardermoen. Skolebussen til Kringler-Slattum skole kjører også der, og alle foreldre som kjører barna til barnehagen, sier Hoen.

Han forteller at vegen også er belastet med mye tungtrafikk.

– Det er stor slitasje på vegen, sier Hoen.

Fra Statens vegvesen opplyses det at man er i gang med å utbedre grusvegene i Nannestad.

– Det skal kjøres på grus både på Austaddalsvegen og Hombledalsvegen i dag eller i morgen. På Austaddalsvegen skal det også gjøres punktutskifting. Bæreevnen er dårlig på disse vegene. Vi ser at noe kunne vært gjort før, men den sterke nedbøren har gjort det vanskelig, sier Åsmund Røseid, overingeniør hos Statens vegvesen.

LES OGSÅ: Asfaltering stoppet av armeringsjern

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.