Johnny Brenna stusser over at gjerningspersonene har latt bilen stå igjen på åstedet.

– Det får meg til å undres over hvor profesjonelle gjerningspersonene er, eller om det kan ha skjedd noe mens de holdt på, sier Brenna.

– For med dagens teknologi er det sannsynlig at politiet finner DNA-spor i denne bilen. Det er også sannsynlig at disse folk er registrert i politiets registre fra før, og dermed kan de identifiseres, sier han.

Brenna understreker at han ikke kjenner saken, men spekulerer på generelt grunnlag.

– Jeg vil tro at de som står bak er målbevisste. Derfor ville jeg funnet ut av hva slags våpen som er borte, for disse folka visste hva de var ute etter. Er det jaktvåpen som er stjålet, eller våpen som kan brukes i kriminell aktivitet, spør Brenna.

Han kjenner ikke til norske gjenger som utfører denne type innbrudd nå.

– Vi hadde det før, på 80- og 90-tallet. I moderne tid er det gjerne gjenger med internasjonalt kontaktnett som står bak, sier han.

LES OGSÅ: Politiet etterlyser denne bilen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.