Trond Harald Hansen går fra Radio Metro til Bauer Media.

Det opplyser radioselskapet overfor Medier24.

– Han er et spennende talent som vi gleder oss til å jobbe med, sier programdirektør Kristoffer Vangen til nettstedet. Han legger ikke skjul på at han er glad for å få Hansen, bosatt på Styri i Eidsvoll, med seg på laget. Bauer Media står bak Radio Norge og en rekke søsterkanaler. Hansen har vært på lufta i Radio Metro de siste seks årene.

Da EUB intervjuet ham i april sa svarte han følgende på spørsmål om hvordan en normal radiouke ser ut:

– Den består av kveldssendinger mandag til fredag og formiddag til tidlig ettermiddag på søndag. Jeg lager 24 timer radio ukentlig fra dette rommet her på Styri. Det betyr at de som bor i området kan lytte til noe som er produsert lokalt. Overfor Medier24 sier Hansen at årsaken til skiftet av jobb er et ønske om nye utfordringer og at han ser mange muligheter hos sin nye arbeidsgiver.

– Selskapet har en kanalportefølje som er veldig spennende, som passer mitt format og som jeg gleder meg til å bli en del av.

LES OGSÅ: Han lager 24 timer radio hjemmefra hver uke

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.