• FØLGER SITUASJONEN TETT. Ordfører John-Erik Vika (Sp) følger tett med på vannet i Råholt bad.

– Vi har hatt møter om vannsituasjonen og utfordringene, blant annet med Eidsvoll Svømmeklubb. Det er foretatt en del justeringer på systemene i Råholt Bad, og disse må nå få virke en stund før vi eventuelt må vurdere å ta andre grep. Vi følger situasjonen tett, sier ordfører John-Erik Vika (Sp).

Han sier det vil være et alternativ å skifte til klor dersom det skulle vise seg at de tekniske justeringene ikke skulle føre til en vannbedring over tid.

– Det er riktig at det har vært en del utfordringer over tid, og vi har fått tilbakemeldinger fra flere. Spesielt Eidsvoll Svømmeklubb har erfaringer over tid det er verdt å lytte til. Vi har også vært i møter med leverandøren, og har tro på at alt skal fungere som det skal framover, sier Vika.

– Det er politisk vedtatt at Eidsvollhallen og Råholt bad drifter klorfritt med PoolSan. Og inntil eiendomsavdelingen foreslår for kommunestyret at dette eventuelt skal legges om, så fortsetter vi med det klorfrie alternativet, sier daglig leder Jan-Christian Ulleberg ved Råholt bad.

LES OGSÅ: Bekymret for omdømmet til Råholt bad

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.