Klubben Norsk Dragrace Gardermoen fikk i fjor 10 millioner kroner fra tippemidlene, og skal med dette lage en helt ny bane på Øvre Romerike. Det er den eneste banen drag race banen i Norge, og er ifølge Ravneberg svært populær.

TAR I ET TAK

Han håper de får bedre vær denne helgen, så ikke regnet stopper arbeidet.

- Vi har mange ildsjeler som stiller opp og tar i et tak, og mange vil se denne banen ferdig. Det har gått veldig bra å få med folk på dugnad, og selv om ikke alle kan hver helg er de som kan med når de har tid, sier pressesjefen til Eidsvoll Ullensaker Blad.

LES OGSÅ: Så fort at du ikke rekker å blunke

MYE ARBEID

Forrige helg ble en del gjort, men det er fortsatt mye som står igjen. Så langt har det blitt gravet opp 1,2 kilometer med kabelgrøfter, og noen kilometer med gjerder er også påbegynt.

LES OGSÅ: Madelen er dronninga av dragrace

- Vi fortsatte med det vi allerede har startet på. Vi er i gang med å renske opp en hel del med trær som er felt på begge sider av banen, og vi har begynt å grave fordi vi skal lage ny publikumsvei inn til området som vi ikke har hatt før, forteller Ravneberg.

- Vi er i ferd med å flytte på en del av de brakkene som er der, for vi skal omgruppere det, flytte på pressebrakka og vi har satt opp tre nye brakker for å lage nytt juryrom. Så langt har vi fylt opp tre digre containere med avfall som skal kjøres vekk, sier pressesjefen, som ikke har noe å utsette på innsatsen til de mange oppmøtte.

GRAND OPENING

Hele 35 personer var med forrige helg, og Ravneberg sier de er helt avhengig av at folk hjelper til.

- Det blir dugnad hver eneste helg framover, og jeg håper folk har lyst til å hjelpe til. Vi ligger godt an i løypa om folk stiller opp, sier Ravneberg og fortsetter:

- Vi er 100 prosent avhengige av dugnadsånden hos alle som liker drag race. Heldigvis er det mange ivrige sjeler i denne sporten!

Planen er at banen skal stå klar til Grand Opening i begynnelsen av august.

- Jeg tror vi kommer i mål til da, og det er mange som vil være med på dugnad så vi når målet vårt, sier Ravneberg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.