• HURDAL. August Opperud, med ny korpsgenser, er klar for sitt andre 17. mai-tog som korpsmusikant.

– Vi må huske på hverandre og være snille med hverandre. Bry oss om de vi møter og gjerne vise hverandre oppmerksomhet.

Det var noe av budskapet fra ordfører Runar Bålsrud da han inspirert av statsminister Erna Solbergs ønske om å bli husket for å være snill, hilste sine sambygdinger ved helsetunet. Der benyttet han anledningen til takke de mange hurdølingene som på ulike vis bidrar til å gjøre hverdagen litt lysere for de mange flyktningene på mottaket på det tidligere Gå Ut senteret.

HELDIGE

Ordførerens hilsen ble fulgt opp av Camilla Fredrikstad Nilssen og Jostein Brennsæter. De var valgt ut fra avgangskullet på ungdomstrinnet for å holde årets tale ved helsetunet.

De viste til hvor mye nordmenn har å takke for.

– Vi er heldige som får vokse opp i et samfunn som det norske. Dette bør vi sette pris på og det forplikter. Vi må dele med de mange i verden som ikke har det så godt som vi har det, framholdt de.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.