– Med den snøen som kommer nå er vi avhengig av så mye som én til 1,5 meter snø for å kunne åpne skisenteret, sier styreleder Roger Axelsen til EUB onsdag morgen.

Skisenterets framtid har sett mørk ut. Først sto driften i fare på grunn av økonomiske problemer. Nannestad kommunestyre ga de et tilskudd på 250.000, i tillegg til et likviditetslån på 250.000 kroner. dermed på plass for å kunne åpne bakken. Da dukket det opp et nytt problem. De har ikke vann til snøproduksjon.

LES OGSÅ: Åslia får ikke vann til snøproduksjon

Mangler vann til kanonene

– Dette innebærer at det kommende sesong ikke vil bli produsert kunstsnø i Nannestad Skisenter. Dette gir oss noen utfordringer med hensyn til å kunne garantere for åpning kommende sesong, sier Axelsen i en pressemelding.

– På tross av dette vil vi være klare for å ta imot og benytte den natursnøen som måtte komme og vi håper at dette vil være tilstrekkelig for å kunne åpne bakken denne vinteren.

Skal legge en plan

Skisenteret skal i løpet av første kvartal neste år lage en plan for å sikre en langsiktig videre drift i anlegget.

– For å greie dette har vi behov for at alle parter har et ønske og en vilje for at tilbudet skal leve videre. Dette mener vi er et viktig tilskudd og et forebyggende tiltak for barn og unge i Nannestad og for øvrig på hele Øvre Romerike, sier styrelederen.

– Vi ser fram til en kald og snørik vinter, avslutter han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.