Lørdag ettermiddag rykket nødetatene ut til en mindre brann i et rekkehus på Jessheim. Brannvesen og politi var raskt på stedet og brannen ble slukket etter kort tid, uten fare for spredning. Nå mistenker imidlertid politiet at brannen var påtent.

- Grunnen til at vi mistenker dette, er at brannvesenet har funnet flere steder i boligen hvor det kan se ut som det er forsøkt påtent, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt. 

Pågrepet

Politiet var allerede lørdag i gang med avhør og undersøkelser på brannstedet. Søndag morgen opplyser de at de så langt har en siktet i saken.

- Vi har sikta og pågrepet en mann i 40-årene fra Ullensaker. Han vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Årstein.

Politiet vil ikke gå inn på om mannen som er mistenkt og sikta kan settes i tilknytning til mannen som skal være bosatt på adressen hvor det brant. 

- Mannen som er pågrepet er en god kjenning av politiet det. Det er alt jeg kan si, sier operasjonslederen. 

Brannen blir nå etterforsket videre av Ullensaker lensmannskontor.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.