- I perioden fra uke 45 til 49 økte totalomsetningen med 16,5 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Det er tall vi naturligvis er strålende fornøyde med, sier senterleder Stein Erik Lie på Amfi Eidsvoll til EUB.

De positive nyhetene stopper ikke der for kjøpesenteret som åpnet i april i fjor. I månedene fra mai til november hadde kjøpesenteret en økning på 13,63 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

- Dette tilsvarer en økning på cirka 30 millioner kroner, sier Lie. Antallet kunder har også økt, med 19 prosent.

- Sist uke hadde vi 36.000 kunder innom her totalt, sier Lie, som er glad for tallene.

LES OGSÅ: Venter på nissen utenfor Amfi Eidsvoll

- Ett av våre hovedmål har vært å stoppe handelslekkasjen til Jessheim. Disse tallene viser at vi i hvert fall kan være godt på vei, sier han.

Jessheim Storsenter hadde også en meget pen økning i julehandelen fra uke 45 til 49.

- Vi økte med cirka fire prosent fra samme periode i fjor. Det er tall vi er strålende fornøyde med, spesielt med tanke på at tallene i fjor også var høye, sier senterleder Christin Brandt til EUB.

Også Romerikssenteret på Kløfta kan vise til en svært pen økning. Kjøpesenteret hadde en omsetningsvekst på 28,1 prosent i ukene 45 til 49 i år sammenlignet med samme periode i fjor.

- Julehandelen har gått svært bra så langt. Vinmonopolet åpnet her i september og Meny-butikken åpnet dørene i mai. Det er nytt for julehandelssesongen hos oss, og har slått positivt inn for alle butikkene på senteret. Det har vært en pen kundeøkning og god vekst for hele senteret, sier senterleder Siri Heimlund til EUB. Hun opplyser at senteret også vil få rekordomsetning totalt sett i 2015.

LES OGSÅ: Ny kleskjede på plass på Amfi Eidsvoll

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.