• MAT. I dag utgjør salg av forskjellig mat en større del av omsetningen enn da han begynte i 1997. Her er Leiv Åge Karlsmoen i gang med å lage baguetter.

Karlsmoen kjøpte da bensinstasjonen av Kari og Bjarne Løvaas.

– Mye har endret seg siden da. Det har dreid seg mot mer og mer mat. Det må vi ha skal vi lykkes. Man må jo følge med i tida, sier Karlsmoen.

Han er blant annet blitt godt kjent for sine bagetter, med

Det er i dag åtte personer som jobber på bensinstasjonen i Maura. Selv jobber han fulltid, og vel så det. og de øvrige er deltidsansatte.

– Det er dyktige og stabile ungdommer, sier han.

I dag utføres det noe oljeskift og service på airconditionanlegg.

– Dekk er imidlertid en større del av det vi holder på med, sier innehaveren.

Han forteller at han satset på Gardermoen-effekten da han overtok i 1997.

– Den ser ut til å komme for fullt først nå i dette området. Nå bygges det over alt. Vi har hatt bølgedaler, men både i 2016 og hittil i år har vi økt omsetningen med 20 prosent, sier Karlsmoen.

Jubileet markeres med forskjellige tilbud i butikken.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.