• Braksalg: På to dager har Vibeke Voksøy og Aktiv Eiendomsmegling solgt 22 leiligheter.

Salgsstarten på andre byggetrinn – med navnet Lokføreren – på Stasjonsløkka ved Eidsvoll Verk stasjon kan ikke beskrives som noe annet enn en braksuksess. På to dager solgte Råholthøyden 3 AS 22 av totalt 35 leiligheter.

– Den negative trenden i boligmarkedet i Oslo gjør på ingen måte seg gjeldende på Øvre Romerike, sier eiendomsmegler Vibeke Voksøy hos Aktiv Eiendomsmegling.

Hun forteller at salget så langt har fordelt seg jevnt på leiligheter alle størrelser – fra 1-romsleiligheter på 29 kvadratmeter til 4-romsleiligheter på 86 kvadratmeter.

400 leiligheter i 12 bygg

Stasjonsløkka utvikles som et samarbeid mellom Råholthøyden 3 AS og BORI Utbygging AS. Til sammen skal det bygges rett i underkant av 400 leiligheter fordelt på 12 leilighetsblokker sentralt på Råholt. Fra leilighetene tar det kun et par minutter å gå til Eidsvoll Verk stasjon. Boligblokkene har henholdsvis 4 og 7 etasjer, og de første leilighetene forventes å ha byggestart i mars i 2018. Om alt går etter planen vil de være innflyttingsklare sommeren 2019.

– Hvorfor har salget gått så forrykende?

– På Stasjonsløkka kan du bo i naturskjønne omgivelser med alle nødvendige tilbud i umiddelbar nærhet, og samtidig ha muligheten til å traske bort til togstasjonen hvor hele verden ligger for dine føtter. Med toget tar det 30 minutter til Oslo S og kun fem minutter til Gardermoen. Det legger til rette for et urbant friluftsliv, svarer Voksøy.

50.000 nye arbeidsplasser

Hun mener Råholt er en noe gjemt perle i stor vekst. Stasjonsløkka blir som en ny bydel å regne, oppført på et område i umiddelbar nærhet til det meste av nødvendigheter.

– Det er spådd 50.000 nye arbeidsplasser i regionen fram til 2040. Med andre ord er det uante muligheter og stort potensial på mange områder. Det er svært gledelig å se at så mange vil kjøpe bolig i dette prosjektet. Vi er sikre på at boligkjøperne vil bli godt fornøyde med resultatet. Råholt er et område i sterk utvikling, og det er mange som vil bo der, sier Vibeke Voksøy.

Fakta Lokføreren

  • Dette er andre byggetrinn i boligprosjektet på Stasjonsløkka.
  • På to dager er 22 av 35 leiligheter solgt.
  • Prisene strekker seg fra 1.970.000 til 4.120.000 kroner.
  • Totalt skal det bygges cirka 400 leiligheter på Stasjonsløkka. Disse skal oppføres i 12 boligblokker. Disse blir fra 4 til 7 etasjer høye.
  • Råholthøyden 3 AS og BORI står bak. 

LES OGSÅ: 17 av 36 leiligheter solgt på Stasjonsløkka

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.