Mannen, som inntil nylig var bosatt i Eidsvoll, må møte i Øvre Romerike tingrett tiltalt for alvorlige lovbrudd.

ALVORLIGE LOVBRUDD

Påtalemakten anser hans narkotikalovbrudd for å være grove, når man ser på stofftype, kvantum og overtredelsens karakter.

I mars 2014 skal han ha oppbevart 108 gram hasj, 410 gram amfetamin, 400 narkotiske tabletter og flere glass med anabole steroider med det prestasjonsfremmende hormonet testosteron. Dette var på et offentlig sted, og i en ryggsekk skal han ha hatt en Luger-pistol og et avkortet haglgevær og ammunisjon til disse våpnene.

I desember 2014 ble han igjen, denne gangen i Oslo, tatt for å oppbevare narko. I april i år, skal han etter tiltalen, ha oppbevart 139 narkotiske tabletter i Sundet i Eidsvoll.

Han er også tiltalt for å bruke amfetamin og å røyke hasj. I tillegg skal han ha kjørt bil med påsatte, falske kjennetegn.

Det er satt av to dager til saken - 3. og 4. februar.

LES OGSÅ: Tre år fra lovbrudd til rettssak

LES OGSÅ: Innrømmet store deler av tiltalen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.