I 2016 var det 305 kontroller med salgs- og skjenkesteder i Ullensaker, som per 31.12. hadde 167 steder der det selges mat og/eller alkohol. I fjor innførte kommunen et prikkbelastningssystem ved brudd på alkoholloven for å tydeliggjøre ansvaret ved brudd på bevillingsvilkårene og sikre likebehandling. Alle brudd følges opp, og med 12 prikker på to år kan bevillingen bli inndratt. Ingen avvik førte til inndragning, men to dagligvareforretninger fikk én prikk grunnet feilplassering av alkoholfrie varer, og ett skjenkested fikk én prikk for reklamebrudd.

Siden 2012 har kommunen arbeidet aktivt med prosjektet Trivelig Uteliv Romerike. Det har positiv effekt, og det har blitt mye roligere og mindre vold i sentrum.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.