• FAST KUNDE: Vidar Ruud fra Lillehammer er fast kunde hos Circle K på Dal. Her kjøper han boller av Bente Røsegg for siste gang.

– Nok er nok. Nå kan jeg og min mann Frank reise litt mer, og kanskje sove litt lenger om morgenen. Nå ser jeg fram til å gjøre litt mer som jeg vil. Vi kan blant annet reise oftere til hytta vår på Brandbu. I oktober-november skal vi reise til USA, hvor vår datter og to barnebarn bor. Det blir spennende, sier Røsegg.

– BLIR NOK RART

Hun avviklet før sluttdatoen 1. september sin ferie, og forteller at hun foreløpig føler at hun har en lang ferie.

– Det blir nok litt rart når det går opp for meg at jeg faktisk ikke skal dra på jobb. Jeg har jobbet sammen med kjempefine kolleger og har trivdes veldig godt. Det vil jeg savne. Jeg har imidlertid sagt ifra at jeg kan jobbe en gang imellom dersom det skulle være behov for det, sier Bente Røsegg (67).

Hun har i løpet av 31 år bak disken på bensinstasjonen fått være med på store forandringer i takt med utviklingen i dette markedet.

NOROL, STATOIL og CIRCLE K

Norolsenteret på Dal ble åpnet i 1985. Da var det Terje Myhrer som drev stasjonen.

Røsegg har etter at Myhrer solgte bedriften vært med på store endringer og ombygginger, både til Statoil og Circle K.

– Det har vært store forandringer, og det har vært utfordrende med stadig nye ting, men det har også vært kjempeinteressant, artig og lærerikt. Det har aldri vært kjedelig på jobb. Jeg liker å møte mennesker. Disse åra har vært en opptur, sier Røsegg.

Da hun begynte i 1986 hadde bensinstasjonen en betydelig avdeling med dagligvarer, noe Myhrer var én av de aller første i landet som startet med på en bensinstasjon.

BILUTSTYR UT – MAT INN

– Vi hadde da også mye bilrekvisita og utstyr. Det er det bare litt igjen av. Vi skiftet også olje på biler, og drev til og med bilutleie. Dette gjør man ikke lenger. Varesortimentet er fullstendig forandret, sier Røsegg.

Dagligvarer er det også lite igjen av, men annen mat har blitt mer og mer viktig for reisende.

– Stasjonen på Dal er foreløpig én av tre stasjoner i landet som tester det nyeste matkonseptet Circle K New Stores. Stasjonen på Dal har alltid vært tidlig ute med nyheter, forteller Røsegg.

IMPONERENDE

– Det er imponerende å være på en stasjon i 31 år. Det sier noe om miljøet på stasjonen og ikke minst om kundene og omgivelsene. Det er svært få som har, og få som vi hører om, med så lang fartstid på én og samme bensinstasjon, sier Knut Hilmar Hansen, kommunikasjonssjef hos Circle K Norge AS.

LES OGSÅ: Smørbrødsmører i smøregrava

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.