Etter å ha solgt 36 av 47 leiligheter i første byggetrinn, mener utbygger det er tid for neste steg.

- Salget i første byggetrinn har vært meget bra, og det er så få igjen at vi nå kommer med 45 til, sier eiendomssjef Kristian Baumann Johansen i HK eiendom.

HØY PRIS

Leilighetene som det vises tegninger av i en forhåndsvisning lørdag, slippes på markedet 24. november. De måler fra 44 til 158 kvadratmeter. Prisene går fra 2,9-11 millioner kroner.

- Spredningen på størrelse er helt bevisst. Vi vil ha en god miks av beboere i ulike alderstrinn og livssituasjoner, altså et speilbilde av samfunnet, påpeker han.

- Men høy prisklasse?

- Ja, det blir det med så sentrumsnære leiligheter. Den typiske kunden er et godt voksent ektepar, og vi ser at mange velger seg en litt mindre bolig enn de opprinnelig hadde tenkt fordi det er smarte planløsninger, sier Baumann Johansen.

Fullt ferdigstilt får Skovly totalt 115 leiligheter fordelt på fire bygg, fra 4. til 8. etasje. Under blir det blant annet parkeringshus.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.