Politiet meldte på Twitter litt over klokken 20 torsdag kveld at det har vært innbrudd i en garasje på Minnesund. Tyvene har kommet unna med verdier for 50 000 kroner. 

"#Minnesund. Innbrudd i garasje. Stjålet 3 stk verktøykasser til en samlet verdi av ca kr 50,000,- Politiet har vært på stedet - sak opprettes.", skriver Øst politidistrikt.

– Det er langs Østsidavegen, vi fikk en melding 18:10 om innbrudd i en garasje. Døra er brutt opp, og det er merke på døra. Vi sendte en patrulje til stedet, og har tatt bilder og oppretter sak. De kom unna med tre verkøykasser til en verdi av 40-50 000 kroner, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Terje Skaftnes. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.