Arbeidet med å reise Granlund Boligtuns tredje bygg i Nannestad sentrum er godt i gang. 24 nye leiligheter skal være ferdige i løpet av andre kvartal 2017.

I tillegg starter arbeidet med Smedhagen Parks byggetrinn nummer to med 25 leiligheter. Dette er planlagt ferdig i løpet av tredje kvartal 2017.

Granlund Boligtun består av i alt 72 leiligheter. Tredje byggetrinn består av to-, tre- og fireroms selveierleiligheter. 22 leiligheter skal ifølge hjemmesiden til DnB Eiendom Nybygg Romerike være solgt.

Smedhagen Park er et boligprosjekt med i alt fire byggetrinn. Den første blokka sto ferdig i 2014.

- 22 av de 25 leilighetene i trinn to er solgt. I tredje byggetrinn er det også solgt ni leiligheter, og vi vil starte byggingen av den så snart forhåndssalget er oppnådd, sier Terje Gjeisklid i Nannestad Eiendom og Utvikling.

Leilighetenes størrelse er fra 43 kvadratmeter til 86 kvadratmeter. Bygget vil ifølge Gjeisklid bli noe annerledes enn den første blokka i Smedhagen Park.

LES OGSÅ: Nå skal de første leilighetene i Holter bygges

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.