Det er Bane Nor som skal etablere de nye parkeringsplassene.

– Vi ønsker å tilrettelegge for pendlere i kommunen vår, og derfor er dette en svært gledelig nyhet for oss. Vi håper mange vil benytte de nye parkeringsplassene ved Hauerseter stasjon, sier ordfører Tom Staahle (Frp). Ullensaker kommune innvilget søknaden i et vedtak fattet torsdag. I vedtaket har kommunen satt vilkår om at atkomsten for innfartsparkeringen flyttes lenger nord, slik at beboere og myke trafikanter i Hauerseterkvartalet skjermes mot økt trafikk inn til stasjonsområdet.

– Når våre innbyggere skal pendle er det viktig at de bruker pendlerparkeringsplasser ved våre stasjoner som er på Jessheim, Hauerseter og Kløfta. Ved å fordele parkeringen på flere stasjoner og bedre innfartsparkeringen nord for Jessheim, kan vi lette på trykket i Jessheim sentrum. Hauerseter blir et knutepunkt i framtida, sier Staahle.

LES OGSÅ: Krever flere parkeringsplasser ved Eidsvoll Verk stasjon

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.