Adéle Marie Moe er dirigent og kunstnerisk leder i Ullensaker Show Choir. Hun blogger på Lesernes EUB under kategorien kultur:

- Jeg synes denne bloggen er super å bruke for å kunne få ut «nyheter» om både koret og de prosjektene vi er med på, sier hun og fortsetter:

- Vi har brukt den både i forbindelse med at vi har søkt etter medlemmer, holdt auditions eller som både forhåndsomtale og etteromtale. 

Etter oppsetningen av Skjønnheten og Udyret, skrev hun innlegget om at publikum ble rørt til tårer av forestillingen.

- EUB gir brukerne stor tillit

Morten Martinsen i Nannestad bygdeliste er en aktiv lokalpolitiker og en hyppig blogger på Lesernes EUB. Han har en blogg i kategorien meninger, og forteller at han er veldig fornøyd med tjenesten:

- Umiddelbar publisering gir brukerne stor fleksibilitet som svært få andre kan tilby. EUB gir brukerne av Lesernes EUB stor tillit.

Martinsens blogg er i hovedsak rettet mot det politiske engasjementet og saker som er aktuelle i forbindelse med dette. Foreløpig siste innlegg fra Martinsen er om Bjørkemåsan i Nannestad.

Publisere direkte på eub.no

Kort om Lesernes EUB:

  • Lesernes EUB er en blogg på eub.no.
  • Alle kan søke om å få opprette en blogg.
  • Bloggerne bruker Wordpress som skriveverktøy.
  • Kategoriene er kultur, sport og meninger.
  • Du som blogger publiserer direkte på blogg.eub.no.
  • Blogginnleggene deles deretter på forsiden på eub.no og på avisens Facebook-side av avisens vaktsjefer.
  • På den måten har du muligheten til å nå ut til alle som leser eub.no og følger oss på Facebook, på lik linje med våre egne journalisters redaksjonelle artikler.

Noe for deg?

Hvis du har lyst til å blogge på Lesernes EUB og få dine innlegg på eub.no kan du sende oss en kort søknad. Sett deg også inn i våre vilkår for bruk av bloggen.