– Nannestad er én av få kommuner på Romerike som ikke har en kreftkoordinator, og Nannestad sanitetsforening jobber hardt for å få til dette også i vår kommune, sier Vigdis Haug, leder for Nannestad Sanitetsforening.

Hun opplyser at Kreftforeningen siden 2012 har bidratt til etablering av kreftkoordinatorstillinger i kommunene.

– Hovedmålsettingen med kreftkoordinatorsatsingen er å bedre livskvalitet og levekår for kreftpasienter og pårørende. Mandag 27. november inviterer vi derfor ordfører og leder for helse og omsorgsutvalget i Nannestad, Kreftforeningen, og en kreftkoordinator fra en nabobygd, til et åpent møte på Gamle Banken, i Nannestad, sier Haug.

I forbindelse med Rosa sløyfe aksjonen tidligere i høst tok Britt Saga og Ann Lill Weidemann, begge fra sanitetsforeningen, opp at det ikke er en kreftkoordinator i kommunen med ordfører Hans Thue.

LES OGSÅ: Fikk påvist kreft i januar: – For meg er det en seier å stå på startstreken

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.