Onsdag 22. mars inviterer Eidsvoll Arbeiderparti til åpent møte om utbyggingsplanene i og rundt Eidsvoll sentrum.

– Det blir et møte tilsvarende det vi hadde for Råholt-området for ei tid siden, dit det kom så mye folk at amfiet på Råholt ungdomsskole ble fullt, sier Aps gruppeleder i kommunestyret, Olav Resaland.

– Kommuneadministrasjonen kommer til å være til stede for å fortelle om det pågående arbeidet med en reguleringsplan for Sundet, og for å få innspill til planen fra publikum, forteller han.

En rekke utbyggere kommer personlig til å være til stede på møte, både for å presentere planer, og for å svare på spørsmål.

– De kommer nok ikke med ferdige planer, men med tanker og skisser, i påvente av reguleringsplanen som skal være ferdig ved årsskiftet, sier Resaland.

Blant prosjektene som presenteres er Skibladnersvingen og Rubisområdet ved Bjørn Dæhlie, Wergelandskvartalet ved Olsrud/Finsbråten/Almeli, Holslia ved Shane Matheson, Kastellåsen ved Weenbo Skandia og Gruemyra ved Jan Heranger og Morten Andersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.