Den danske klesgiganten DK Company ble etablert i 2001, og er nå i over 40 land. Blant annet fører de klesmerket Cream, som 23. mars åpner konseptbutikk i Jessheim storsenter.

– Dette er damemote med en litt voksen profil. Merket har vært i markedet i mange år, men dette er Creams egen butikk. Vi har sett fram til å få dem hit, de ingen andre steder og gir oss en ny nisje, sier senterleder Christin Brandt.

DEN FØRSTE

Samtidig med butikken på Jessheim åpner Cream også en filial på Lørenskog. Målet er 20 slike butikker i Norge over to, tre år.

– Hva er konseptet?

– Vi ønsker å skape et univers for kundene ved å gi dem opplevelser utenom bare å kjøpe varer. Dette blir noe annet enn de får i butikker i dag. Butikkene våre får et hyggelig loungeområde ved prøverommene, vi serverer te og vil med dette lage en hyggelig atmosfære med musikk og en egen duft. Målgruppen vår er kvinner på 35 +, men selvsagt kan yngre kvinner også finne klær hos oss, sier operation manager for Norge, Helene Lillehagen.

Flyttet fra Oslo til Jessheim: Rom for flere blir flere

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.