• ÅPNER. Karl Henrik Laache, leder for Nannestad Turlag, håper mange møter opp til stiåpning ved Kløvberget søndag.

Oppmøte er ved Kløvberget, der stien til Nipkollen starter. Siden starten i 2013 har Nannestad Turlag gjort et omfattende arbeid med rydding og merking av stiene i Nordåsen.

– Selv om mange av stiene er velbrukte inviterer vi til offisiell åpning av den første delen av dette stinettet. Stiarbeidet er støttet økonomisk av gavestiftelsene Sparebankstiftelsen DNB og Gjensidigestiftelsen. sier Karl Henrik Laache, leder for Nannestad Turlag.

Etter åpningen serveres det kaffe og grillede pølser, og det blir selvsagt muligheter til å gå turer med lagets turledere eller på egenhånd.

LES OGSÅ: 320 skoleelever til topps med Opptur

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.