Lørdag ble habiliteringssenteret for barn og unge med cerebral parese i det nye Helsehuset på Jessheim offisielt åpnet av stortingspresident Tone W. Trøen.

Hannah Noonan (5) har trent hos PTØ siden hun var ett år gammel, og var tilstede på seremonien sammen med mamma Merete Noonan. PTØ står for pedagogisk trening og øvingsenter, og har et helhetlig fokus på brukeren – det vil si både på det fysiske, sosiale og emosjonelle.

– Jeg ble veldig glad for at hun kom. Det betyr mye for oss, og for alle foreldrene som har kjempet en lang kamp for å få til dette tilbudet, til glede for alle som trenger det, sa Noonan.

– Barn og unge med nevrologiske sykdommer trenger et slikt viktig og høykompetent habiliteringstilbud. Å være på et treningsopphold her er jeg sikker på styrker både den fysiske og psykiske helsen, sa stortingspresident Tone W. Trøen under åpningen.

LES OGSÅ: Nå får Amir opptrening på splitter nytt senter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.