– Vi fikk en veldig gledelig overraskelse før jul i fjor, da Geir Holtet fra Gjensidigestiftelsen dukket opp her med en sjekk på 927 000,- til byggingen av aktivitetsparken. Nå står den ferdig og er klar til bruk, sier idrettspedagog Heidi Lund i Norges Blindeforbund.

Målet vårt var å bygge en park som skulle motivere og gjøre det gøy for folk i alle aldre å være i aktivitet, og få mulighet til å gjøre det utendørs.

– Parken er lagt opp slik at alle skal kunne finne noe de kan gjøre og skape gode mestringsopplevelser, uavhengig av funksjonsnivå, og det er gode muligheter for å få lekt seg eller få en skikkelig treningsøkt for hele kroppen om man bruker litt fantasi, sier Lund.

Parken vil bli brukt flittig av barn i alle aldre som er her på leir, og i undervisning for alle de deltakerne som kommer til å være her på forskjellige rehabiliteringskurs.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.