Det var massiv interesse og over 100 interessenter for eiendommen Wergelandshaugen like nedenfor Eidsvoll kirke. Nå er den herskapelige eiendommen solgt.

– Jeg kan bekrefte at eiendommen er solgt for 9,5 millioner kroner. Vi går ikke ut med navn på kjøper, men både kjøper og selger er fornøyde. Det er snakk om en privatperson. Dette dreier seg ikke om kjøp i utbyggingsøyemed, sier advokat Kristen S. Fari i advokatfirmaet Fari. Handelen innebærer også kjøp av en tilliggende eiendom på 1,8 mål.

– Hva tenker du om prisen?

– Dette er markedspris for en eiendom av dette kaliberet beliggende i dette området, svarer Fari.

Eiendommen er historisk og prisbelønt fra 1920-tallet. Den har ikke vært bebodd den siste tiden. For å få det herskapelige preget eiendommen fortjener, kreves betydelig oppussing og oppgradering på eiendomsmassen.

Dette er noe den nye eieren, som stakk av med eiendommen, naturligvis er innforstått med.

LES OGSÅ: - Kan bli Eidsvolls mest herskapelige eiendommer

LES OGSÅ: Ber boligspekulanter holde seg unna den prisbelønte eiendommen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.