Hege Lundring kommer fra stilling som klinikkdirektør ved kvinneklinikken på Ahus og har vært avdelingssjef ved gynekologi/føde-avdelingen ved Sykehuset Innlandet.
Lundring er spesialist i gynekologi og har master i ledelse fra BI. Nå blir hun sjef ved LHL-klinikkene som bygges på Jessheim.
- Jeg er svært glad for at hun blir vår neste administrerende direktør. Hun har pågangsmot og ledererfaring fra sykehus og er motivert for nye utfordringer, sier generalsekretær Frode Jahren.

HØY KVALITET

- LHL har lang tradisjon for å drive god pasientbehandling med høy kvalitet. Det er også iverksatt bygging av nytt sykehus. Dette er bakgrunnen for at jeg valgte å søke stillingen som administrerende direktør for LHL-klinikkene, sier Hege Lundring.
Hun legger til at framtidig drift i nytt sykehus vil være spennende og utfordrende, og vil gi en unik mulighet til faglig og driftsmessig utvikling.
- Jeg ser fram til å bli kjent med organisasjonen og bidra til videre utvikling for klinikkene, påpeker hun.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.