Bak aksjonen, som kom i gang etter at fylkesrådmannen foreslo å legge ned Nannestad tannklinikk og flytte tilbudet til Råholt, står Nannestad bygdeliste. Underskriftskampanjen kan følges på Facebook-siden Ja til fortsatt drift av offentlig tannhelseklinikk i Nannestad.

Da Hovedutvalg for kultur, frivillighet og folkehelse i Akershus behandlet saken tidligere denne uka, ble forslaget om å etablere én felles klinikk for Nannestad og Eidsvoll på Råholt, utsatt etter forslag fra MDG og Ap.

- Selv om saken ble utsatt så vet vi ikke hva det innebærer i forbindelse med lokasjon. Nannestad bygdeliste skal fortsette å jobbe for at Nannestad tannklinikk forblir i Nannestad sentrum. Underskriftskampanjen fortsetter. Fylkeskommunen må ta hensyn til sine 3000 brukere i Nannestad. Det er åpenbart at pasienter og pårørende ønsker å beholde Nannestad tannklinikk i Nannestad Sentrum. På den måten blir tannklinikken tilgjengelig for alle, sier Petter Gulbrandsen i Nannestad bygdeliste.

Han opplyser at det også blir lagt ut lister for signering i noen butikker i Nannestad.

LES OGSÅ: Fylkeskommunen vil flytte tannhelsetjenesten ut av bygda. - Dette er meningsløst og ureflektert

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.