Det holdt likevel ikke til en topp tre-plassering, og gruppa endte på en femteplass.

– Vi føler at vi vant Europa! Vi lager ikke musikk for anmeldere, så å se at vår kombinasjon av joik og fengende pop treffer så bredt er en ubeskrivelig god følelse, sier Tom Hugo til VG. 

Alexandra Rotan sier til avisen at de klarte å nå sitt mål for finalen. 

– Det er veldig rørende å se at folk har trodd på budskapet vårt og at vi klarte å innfri for alle der hjemme rundt i Europa. Vi hadde ett mål og det var å vinne folket – det klarte vi! Vi vant Europa, sier hun. 

Keiino endte med 338 poeng, etter kun 47 poeng fra de 41 juryene. Publikumsstemmene var nok til at de hoppet fra 15.- til 5. plass. 

Nederland, med Duncan Laurence, vant finalen med hele 231 poeng fra juryene og 261 poeng fra publikum. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.