• Bilen ble funnet i Ormlia, ved Nebbenes.

Bilen, en Audi A7, ble funnet på Østre Hurdalsveg like ved Nebbenes nordgående. Bilen er trolig stjålet.

- Vi har nå grunn til å tro at tyvene brøt seg inn mellom klokka 00.15 og 00.30 natt til mandag, sier Espen Sandvold, fungerende lensmann i Eidsvoll og Hurdal.

Politiet fikk tidlig mandag morgen melding om innbruddet. Tyvene har brukt en Audi A4 som rambukk og kjørt inn i porten til våpenforretningen. Fra butikken har de ifølge politiet tatt et betydelig antall våpen.

Politiet ønsker tips om begge de to Audi-bilene, i tillegg til en hvit Toyota Hiace med tre takstativer som skal være interessant i forbindelse med saken.

 Politiet har startet en omfattende etterforskning. At det er våpen som er stjålet gjør saken ekstra alvorlig.

 - Vi ser svært alvorlig på dette, sier Espen Sandvold.

- Våpen på avveie er en alvorlig situasjon, og vi setter inn de ressursene vi trenger, sier lensmannen.

LES OGSÅ: – Sannsynlig at politiet finner DNA-spor i denne bilen

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.