Apotek 1 er plassert ved hovedinngangen i ankomsthallen. Man må ikke gjennom sikkerhetskontrollen for å komme dit, hvilket betyr at også kunder som bor i nærområdet kan benytte seg av det.

- Dette apoteket kommer til å være åpent alle dager i året, fra 7 på morgenen til 21 på kvelden. Det vil derfor også fungere som vaktapotek for området rundt Oslo Lufthavn, sier Øyvind Winther som er administrerende direktør i Apotek 1.

Apotekkjeden er selv svært fornøyd for å få muligheten til å drive apotek på hovedflyplassen og mener dette er en av de mest spennende etableringene de noen gang har gjort.

- Apotek 1 på Oslo Lufthavn vil ha et spesielt fokus på hva du trenger når du er ute og reiser, men du vil også kunne handle alle de vanlige apotekvarene. I tillegg skal vi kunne kommunisere på mange ulike språk, slik at alle kunder som kommer til oss får den hjelpen de trenger, sier Winther.

Kommersiell direktør på Avinor Oslo Lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen, er fornøyd med tilbudet.

Dette er en etterspurt tjeneste som vi er sikre på at både de reisende og våre ansatte vil sette stor pris på, sier Kjos Sørensen.

LES OGSÅ: Politi i en strøm av reisende

LES OGSÅ: Nå kommer TV-serien om Oslo Lufthavn

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.