Over de siste månedene har PEAB, på oppdrag for Statens vegvesen, skiftet ut betongdekket med asfalt på E6 mellom Jessheim nord og Hauerseter. Dette arbeidet er ferdig, men over helgen var vegen likevel stengt, på grunn av at det måtte gjøres avsluttende arbeider knyttet til vegmerking, bytte av rekkverk, fjerne midlertidige krysningspunkter, skilting og fjerne sperringer.

Gjennom helgen var det derfor skiltet omkjøring om Trondheimsvegen i nordgående retning og via Næringsparkvegen i sørgående retning. Her var det tidvis lange køer. 

Mandag 14. oktober er vegstrekningen igjen åpnet for trafikk. 

Det gjenstår å skifte ut betong med asfalt mellom Hauerseter og Mogreina, Vegvesenet har tidligere opplyst til EUB at dette vil bli gjort en senere sommer. 

FAKTA

  • I mai startet arbeidet med å skifte ut dekke på E6 mellom Jessheim nord og Mogreina.
  • Strekningen, som er på rundt sju kilometer, får asfaltdekke slik tilstøtende E6-strekninger har.
  • Det er PEAB som tar jobben for vegvesenet. De vant anbudskonkurransen med en tilbudssum på i overkant av 95 millioner kroner.
  • Arbeidet vil utføres over tre etapper.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.