Den store lastebilen, fullastet med asfalt, kom for langt ut på kanten av vegen. Der sviktet grunnen, og bilen tippet over og ble liggende på sida ute på et jord.

Ulykken skjedde ved Borstad, helt på grensa mot Nes, ved ti-tida tirsdag formiddag.

ASFALTARBEID

Det drives asfaltarbeid på Strandsvegen, og lastebilen var på veg for å avlevere et lass da ulykken skjedde.

FORURENSING

Det lekket diesel fra bilen, i tillegg til at mye av asfalten raste ut og ble liggende på jordet.

– Her må nok grunnen graves opp, sier politiet på stedet.

– Dette er urene masser, og må behandles som spesialavfall, kommenterer brannvesenet.

VEGEN STENGT

Det vil ta tid å få berget den store lastebilen, og i mellomtida er vegen stengt ved Døli. 

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.