Elevene fra Råholt ungdomsskole, Vilberg ungdomsskole og Eidsvoll videregående skole fikk presentert så mange faktaopplysninger på 60 minutter, at de så stjerner torsdag og fredag i forrige uke.

Ødegaard og Sannes tok blant annet elevene med på en framtidsvisjon om hvordan vi kan reise i rommet og befolke andre planeter. Foredraget var ispedd lett humor, flotte bilder og interessante filmer.

– Elevene var svært lydhøre og interesserte. Spesielt morsomt var det å få servert et foredrag som passer som hånd i hanske med læreplanmålene i fysikk. Kanskje kan et slikt foredrag være med på å stake ut en kurs eller karriere innenfor astronomien eller fysikken for noen elever, sier inspektør Odd Roger Lundahl ved Eidsvoll videregående skole.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.