Den tidligere direktørboligen ved Jønsjøen i Gullverket ble lagt ut for salg i fjor sommer. Den gangen var prisantydningen 8 millioner kroner. Nå er denne redusert med en halv million kroner.

– Vi hadde et bud i august på 7 millioner kroner, sier Kine Johansen Ruud, eiendomsmegler og fagansvarlig i Krogsveen på Jessheim.

Eiendommen ligger i Odalsvegen 104, har seks soverom, fire kjøkken og utsikt over Jønsjøen. Tomtearealet er på rett i overkant av 3,8 mål, og boligen er tidligere benyttet som direktørkontor og boliger for de ansatte i Eidsvoll Almenning.

Stoppet prosessen

Johansen Ruud sier bygningen opprinnelig var registrert som en enebolig med én boenhet. Like etter millionbudet stoppet de derfor prosessen.

– Vi foretok en matrikkelendring. Det er i dag to godkjente leiligheter, samt hybler. Denne var klar rett før jul. Vi har interesse i dag, og jobber med å få en avklaring, sier Johansen Ruud.

Da eiendommen ble lagt ut for salg var eiendomsmegleren klar på at det kunne ta noe tid før en handel var gjennomført.

Håper på rask handel

– Eiendommer i denne prisklassen for området selges ikke daglig, men at denne eiendommen og det huset innehar de kvalitetene og potensial som noen er villig til å betale 8 millioner for, tror jeg absolutt. Det er en glede og en sjeldenhet å få muligheten til å selge en slik eiendom, uttalte Johansen Ruud til EUB i juli.

Nå håper hun det vil gå kort tid før et salg er gjennomført.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.