– Men du må selv ta ansvar for å dyppe hodet, sier Fredrik Hansen som har laget den.

Badenymfa er en liten datamaskin med en temperaturmåler, et batteri og et solcellepanel som flyter ute på Nordbytjernet. Hansen ønsket å finne ut av hva som må til for å lage en tjeneste, helt fra design til ferdig produkt.

– Så nå har Badenymfa vært ankret opp i Norbytjernet siden 14. mai, litt utenfor allfarvei. Jeg håper nymfa får ligge i fred i sommer, og ikke minst at den tåler vær og vind, sier han.

1000 KLIKK

Via nettsiden badenymfa.no kan altså folk på Jessheim og andre steder til enhver tid se temperaturen i Nordbytjernet.

– Klikker folk seg inn?

– Jada, nettsiden måler også hvor mange som er innom den, og passerer vel ett tusen klikk i disse dager. Jeg hadde lyst til å lære noe mer i tillegg til å lage noe folk kan bruke, sier Hansen.

Det var Jessheimpuls som omtalte saken først.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.