28. mai stenger Totens Sparebank dørene i Feiring.

- Kundenes bruk av banken endrer seg løpende med blant annet den teknologiske utviklingen, og har i økende grad har erstattet kontanthåndtering og manuelle tjenester. Dette har vært en ønsket utvikling som har bidratt til sikrere og mer kostnadseffektive banktjenester. Banken forventer at denne endringen i kundeatferd vil forsterkes ytterligere de nærmeste årene, heter det i en pressemelding.

INGEN MINIBANK HELLER

Filialen i Feiring som har vært betjent med en ansatt to ganger i uken, blir samlokalisert med bankene på Råholt og i Eidsvoll sentrum. Også minibanken i Feiring blir lagt ned samtidig med filialen, og det samme skjer med de på Skreia, Biri, kapp og Eina.

Adm. banksjef Rolf E. Delingsrud sier at endringene bidrar til en mer framtidsrettet og kostnadseffektiv organisasjon.

- Endringene medfører større fagmiljøer for rådgiverne i en situasjon der kravet til kompetanse og god rådgivning øker. Frigjorte ressurser vil brukes til å håndtere ny kundeatferd, herunder økt satsing på unge, et viktig satsingsområde for banken, påpeker han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.