Men det var altså det som ble gjort midt i stien ved brua over E6 ved Bygdetunet.

SINT, TRIST OG SKUFFET

– På min vanlige runde en fredag morgen, fikk jeg en veldig trist opplevelse, forteller Ellen Brohaug.

– En død katt, mest sannsynlig påkjørt, lå midt i stien vi ferdes. Riktignok var den forsøkt skjult ved at snø var sparket over den, men den var godt synlig.

– Jeg blir trist, sint og skuffet over at noen kan gjøre noe slikt, sier hun.

ANSVARSFRASKRIVELSE

– Det er helt sikker noen som savnet katten og som er glad i den. Hvordan kan man kjøre på en katt, bære den ut i skogen, sparke litt snø over den og late som ingenting har skjedd? Finnes det ikke bittebittelitt dårlig samvittighet? spør Brohaug.

– Jeg ser gjerne at vedkommende tar ansvar for egne handlinger, henter katten, finner eieren og tar konsekvensene, sier Ellen Brohaug som tok bilder av den døde katten midt i stien.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.