– Det er forskjell på sjåførene. Noen er flinke til å vente, mens andre ikke ser ut til å ta seg tid til det, sier en forelder til EUB.

– Vi ønsker at våre reisende skal føle seg trygge når de kjører med Unibuss, og beklager hvis skolebarn og foreldre i Nannestad har opplevd det motsatte. Våre førere lærer i sin opplæring at de skal holde igjen til passasjerene får satt seg før de kjører videre, og vi har stort fokus på beltebruk i all vår opplæring og i interne trafikksikkerhetskampanjer. Når det gjelder skoleelever er føreren ansvarlig for at alle barn i bussen under 15 år benytter belte, sier Ina Helen Østby, kommunikasjonssjef hos Unibuss.

Hun opplyser at hun vil følge opp denne hendelsen internt.

– Vi oppfordrer passasjerer som opplever utrygg kjøring om å melde ifra til føreren direkte, eller via Ruters kontaktskjema, slik at rette vedkommende hos oss kan følge opp saken på en god måte overfor de aktuelle sjåførene. Husk å oppgi linjenummer, holdeplass, kjøreretning og tidspunkt, sier Østby.

LES OGSÅ: - Bruk belte i bussen- Bruk belte i bussen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.