Overskuddet fra sist helgs Jessheim barnefestival gir 13.500 kroner til idrettsrådet. I tillegg spytter Jessheim storsenter i 10.000 kroner i gavepotten.

– Det er veldig bra. Vi trenger absolutt pengene og skal bruke dem på barn og unge som trenger det, sier leder Jan Ivar Engebretsen i Ullensaker idrettsråd.

SNUR PÅ KRONA
Barne- og ungdomstiltaket stiller opp for unge som trenger litt ekstra hjelp for å kunne drive med idrettsaktiviteter. Det kan for eksempel dreie seg om betaling av treningsavgift og egenandel på cuper, eller treningsutstyr.

– Vi snur på hver krone og får samtidig mye ut av de midlene vi har til rådighet. Vi er veldig glade for denne gaven, sier fadderansvarlig Ulf Johansson i barne- og ungdomstiltaket.

VIKTIG JOBB
– Idrettsrådet gjør en svært viktig jobb gjennom barne- og ungdomstiltaket, og de fortjener virkelig pengene, sier festivalarrangør Lasse Aleksander Nilsen fra Ringo Kanutten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.