Prosessen vil skje gjennom en ordinær virksomhetsoverdragelse som skal sikre 15 ansatte videre arbeid, og skal ikke få store konsekvenser for barn og foresatt, opplyser OrbitArena i en pressemelding.

– Attføring og arbeidsinkludering er OrbitArenas primærvirksomhet. Når forutsetningene for å drive barnehagen som attføringsarena ikke lenger er til stede, er dessverre ikke lenger barnehagedrift et område for oss. Vi velger derfor å overdra driften til annen aktør som kan utvikle barnehagen videre, sier administrerende direktør Hanne Ulsletten.

OrbitArena opplyser at de over tid har vært gjennom endring og omstilling for å tilpasse tjenester og tilbud til politiske føringer og markedets behov på attføringsområdet. Det er foreløpig ikke klart hvem som overdrar driften eller når eierskiftet vil skje. Samtidig med at de har valgt å ikke lenger drive barnehage, er nye arbeidstreningsområder opprettet. OrbitArena fokuserer nå på videreutvikling av disse, samt de øvrige tilbudene bedriften har.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.