Saken kommer opp i to hovedutvalg, ikke i kommunestyret, slik vi skrev tirsdag. Dette til tross for at Christoffer Nyborg på vegne av Høyre har fremmet en interpellasjon til ordføreren der han foreslår overgang fra Poolsan til klor.

– Normalt blir ikke interpellasjoner realitetsbehandlet når det allerede er pågående sak om samme forhold eller varslet sak, forklarer ordfører John-Erik Vika (Sp).

– I gruppeledermøtet 12. desember, hvor også Høyre var til stede, var det enstemmighet om at denne saken skulle opp i to hovedutvalg, med konsekvensutredning i forkant. Høyre anbefaler altså klor.

– Klor har også sine ulemper, men i lys av stenginger og at svømmeklubben selv ønsker et bytte, syntes vi det vil være riktig å bytte til klor, som er et mer velprøvd rensemiddel, skriver Nyborg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.