Mannen, som nå bor i Sør-Trøndelag, er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med to jenter, som da var bare fem år gamle. Den ene var hans eget barnebarn.
LES OGSÅ: Påstand om åtte år i forvaring

ØVRE ROMERIKE

Ved flere anledninger, fra 2004 og tre år fram i tid, skal mannen tatt seg til rette seksuelt på ei fem år gammel jente. Han skal også ha seksuell omgang med sitt eget barnebarn i 2005. Jenta var da bare fem år gammel. Dette er et brudd på straffelovens § 197 - seksuell omgang med en slektning i nedstigende linje.
Mannen er med dette også tiltalt for brudd på straffelovens § 195 - som omhandler seksuell omgang med barn under 14 år, og at handlingen er foretatt overfor barn under ti år og at det har skjedd gjentatte overgrep. For dette risikerer mannen inntil ti år i fengsel.
Det er satt av tre dager til rettsforhandlingene - 10., 11. og 12. mai.
LES OGSÅ: Dømt til lange fengselsstraffer
Følg Eidsoll Ullensaker Blad på Facbook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.