Klokka 15.43 meldte Øst Politidistrikt om en bil som hadde kjørt av Trondheimsvegen på Kløfta.

- Politiet er på stedet. De som var i bilen har forlatt stedet. Én av dem skal, ifølge vitner være skadet, meldte politiet først på Twitter.

Noen minutter senere ble meldingen oppdatert.

- Politiet har kontroll på de involverte personene. Ambulansepersonellet tar med seg en kvinne og to barn for sjekk. Politiet tar med seg en mann til legevakta.

Operasjonsleder Tom Sandberg ved Øst politidistrikt har uttalt til Romerikes Blad at det de kom i kontakt med en mann ute på et jorde som blødde fra nesen. De mener det er han som har kjørt bilen.

Kvinnen og de to små barna ble funnet bak en trafo en time etter ulykken.

- Kvinnen og barna var forfrosne og slitne. Barnevernet blir koblet inn, uttalte operasjonslederen til Rb.no

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.